svettdygnetrunt.se

Just nu är det så himla varmt och fuktigt att det fan är äckligt måste jag säga! Igår tror jag inte jag var torr en enda sekund, svettades dag som natt, stillasittande som i rörelse, mätt som hungrig!
Men såklart ska jag ligga och pressa på terassen ändå för stt jag Åsa Dahlborn är such a sun addict! finns en vattenkran där på terassen, så jag brukar stå med huvudet under den för att kunna uthärda värmen och svetten! tror jag ska köpa en slang så jag kan spola mig själv när det blir illa. gud vad störd jag är.. men jag håller mig brun iaf :)


titta va brun och fin jag är vetni ;)





annars har helgen varit trevlig tycker jag. träffade en ashärlig tjej från san juan (en annan provins i argentina) som jag hängde lite med, och som sa att jag fick hälsa på när jag ville. hon åkte tillbaka nu under helgen nämligen. så jag är jättesugen på att åka faktiskt, kul att se lite andra delar av argentina! och de säljer tydligen vin i lösvikt på nåt sätt har jag hört :) interesante!

men argentinarna är så himla bra, för nu har jag liksom hängt med henne nån dag och hon bjuder hem mig till sin stad, och inte bara för att vara artig utan verkligen att jag MÅSTE komma snart! i sverige ska man väl känna nån i flera veckor för att ens kunna gå ut och ta en fika ihop liksom! det är nog en av de grejerna jag gillar mest med argentina, att det är så lätt att lära känna folk här.



jag tror jag har hittat ett gym jag ska börja på nu imorgon.. min värk i benen (ramlade i en trappa med mina skyhöga klackar förra helgen......) har mer eller mindre gått bort, så ska börja imorgon tror jag! men det är så hihimla dyrt med bra gym i argentina tycker jag.. det jag vill börja på nu kostar 216 pesos (= 400 sek), och om man tänker hemma i sverige får man ju ändå ett asbra gym för typ 300 kr i månaden.. men nu när det är såhär varmt är det fan värt att betala en extra slant och få ett fräscht gym med ac och så..


ska gå och säga hejdå till en svensk tjej som åker hem imorgon nu.. que tristeeeeee! :(


ciaociao


Long time no seen

Ja, nu var det det här med uppdatering igen.. Men Emma & Karin har faktiskt varit här hos mig i BA, så jag behöver väl inte sitta och uppdatera bloggen då iaf..
Det var iaf de första som hälsade på mig här i Argentina, och det var hur kul som helst att se dom igen! De hade även med sig väldigt uppskattat SVENSKT LÖSGODIS, kaviar, sill och rekorderlig skogsbärscider (tack för cidrarna mamma!) Dock är det enda jag har kvar kaviartuben...

Men som vanligt går det så himla fort, så deras två veckor här har redan svischat förbi och i lördags åkte de hem. Men vi hann med rätt mycket ändå tycker jag - vi var till Mar del Plata en helg, tog med dom till obeliscon, boca, evitas kyrkogård, casa rosada, plaza de mayo...

Så nu är jag ensam i lägenheten med två katter som bajsar utanför lådan.. Min roommate drog till Brasilien, men tror hon kommer på torsdag igen. Tur det, inge kul att va själv i lägenheten heller!





Här bjuds det på lite kort från när Emma och Karin var här!





Vid obeliscon







Vid stranden i Mar del Plata







Vid hamnen i Mar del Plata







Evitas grav vid hennes kyrkogård i Recoleta







Vid Caminito i Boca







Vid Caminito i Boca



Back in business

Då var det slut på semestern då! Har varit ledig i nästan i månad nu och tycker det har gått fortare än vad jag blinkar med ögonen.. Men har hunnit med att åka till både Mexiko och Uruguay i alla fall. Kom tillbaka från några dagar i Uruguay igår, det var hur fint och mysigt som helst..




Punta del Este i Uruguay..




Så igårkväll tänkte jag jag skulle välkomnas tillbaka av Buenos Aires nattliv som jag missat så länge nu, så jag, Frida, Emelie och några svenska killar drog till Terrazas. Hade jättetrevligt innan och så, men direkt vi gick in i taxin började det skita sig med att min kjol gick sönder, och natten slutade på Kentucky med dyra pizzor, krångel med att betala med kort (ovanligt i argentina....) och tappra försök till att ta för mycket betalt av oss, men det lyckades de minsann inte med dessa skurkarna!


Jaja. Imorgon kommer världens bästa tvillingar Emma och Karin hit och stannar i två veckor, ska bli sjuuukt kul! :) Har solat idag så jag ska vara brun när vi möts imorgon, hahaha.


Nej, nu ska jag ta och pallra mig iväg till Frida och Emelie på lite grillning. ska inte grilla mig själv för en gångs skull, utan maten, haha.





gud vilket dåligt skämt




Feliz año nuevo!

Gott nytt år på er allihop! När klockan slog tolv stod jag och skrattade åt min arbetskompis som stod och spydde mitt på gatan, hahaha! Bra att spy in det nya året ordentligt, haha.

Nu får ni kort så det räcker och blir över från Mexiko här, orkar faktiskt inte skriva om alla bilder om jag ska vara ärlig.. tog så jävla lång tid att ladda upp bilderna, så nu ska jag hoppa in i duschen istället för jag stinker svett och är bjuden på middag hem till en vän ikväll :) och imorgon ska jag upp tidigt för att åka till uruguay en vecka! haha, kommer tillbaka från mexiko och åker igen efter fyra dagar. men lika bra, är ju så jävla varmt här så jag vet nästan inte vad jag ska göra snart.. jaja, uruguay är väl inte så jättejättestor skillnad, men värre än Buenos Aires kan det ju INTE vara iaf! och där finns det strand man kan bada vid till skillnad från här..

ciao på er, njut av mina bilder ;)
































































RSS 2.0