San Juan!

Holaaa!
Packade min lilla väska och tog bussen 16 timmar (vilket såklart istället blev 17 timmar i Argentina..) västerut till en provins som heter San Juan förra helgen, det ligger vid gränsen till Chile ungefär, och ungefär på samma höjd som Buenos Aires.. Träffade ju en jättehärlig argentinsk tjej därifrån för några helger sen, så åkte och hälsade på henne..

Inga höga skyskrapor, massa tutande bilar och smockfulla storstadsgator här inte - nej San Juan är rena landsbygden jämfört med BA! Massa vinodlingar, perfekt utsikt mot Anderna, små gamla hus varav många kan misstolkas som garage, folk som säljer ägg, kött, osv i sina hem utefter vägen, och knappt några utlänningar alls! (förutom bolivianerna som kommer och "snor" deras jordbruksarbeten enligt argentinarna..)

Och de är så himla söta i San Juan, alla hennes kompisar brydde sig om mig och när hon var tvungen att jobba litegrann tog hennes andra kompisar med mig ut och cyklade och allt möjligt, och jag känner dom inte ens liksom! Och hon bodde med sin mormor, och hon var också hur gullig som helst! Frågade henne om det fanns vatten när jag vaknade en morgon, och för den lilla frågan dukade hon fram en stor flaska vatten, en stor tillbringare juice och massa mat och bröd! Åååh... :) och min kompis jag hälsade på skulle envisas med att betala allt åt mig hela tiden och när jag skulle åka bussen hem fick jag massa empanadas att ha med mig, och hennes kompis hade gett mig massa druvor och vin från sin vingård! Så jag hade det som en liten prinsessa där i San Juan. :)


Så här har ni lite av mina fina kort från San Juan




















Här gör man vinet! :)










back together!

förlåt att jag är så himla dålig att uppdatera.. men vet ni att min dator är så stört seg nu, vet fan inte vad det är med den.. men jaja. just nu kände jag att jag inte hade nåt bättre för mig så!

men det bästa som har hänt sen jag skrev är i alla fall att världens bästa luiso har kommit tillbaka till BA från sin hemstad rio cuarto! yesssss! så våra galenskaper har redan dragit igång på nytt ;)



luiso och jag i mexiko!



under veckan har det varit lite "kallt" här också.. har regnat endel dagar, varit mulet och runt 24 grader på dagarna.. trodde nästan sommaren hade nått sitt slut, men tji fick jag för det -- under helgen kom den vanliga värmen tillbaka igen, alltså runt 28, 30 grader. så både fredagen och lördagen spenderades med att ligga vid vänners pooler..
torsdag och fredag var det partaj, men vet ni vad jag gjorde på lördagkvällen då? jag låg fan och sov! inte ensam men :) tror dock det var bra för mig att sova ordentligt, sov säkert 12 timmar eller nåt - ungefär dubbelt så länge som jag sover normalt!
och idag ska jag också lägga mig tidigt.. ska diska mina grejer jag har haft idag, sen ska jag lägga mig och kolla på solsidan tror jag! haha det är ju så stört roligt!

besitoooos


och det är ett så jääääävla störsamt bilalarm som tjuter här nere på gatan just nu, var femte minut eller nåt! och eftersom det är argentina är det såklart ingen som bryr sig, så det kommer väl låta såhär hela natten.. enligt min rumskompis har det redan låtit såhär tre nätter i rad nu! herregud.. hoppas jag kan sova.

Por fin por fin por fin!

Idag kommer världens bästa Camila Low Rey tillbaka till mig i Buenos Aires från sin semester hemma i Colombia! Äntligeeeeeen!! Har skypat med hennes mamma så jag ska gå hem till hennes lägenhet och hämta nycklarna hos grannen, så ska jag överraska henne med att redan vara där när hon kommer till lägenheten! Hihi :)

men askul att hon är tillbaka i alla fall, ska ha massa massa kul under helgen nu! som i början :)


ska in i duschen så jag hinner till henne innan hon själv gör det. gud, jag är så himla seg som en riktig argentinare hela tiden. hurry up!




RSS 2.0