SHAKIRAAA

Man kan väl inte bo i latinoamericaaaa utan att se Shakira live? Så i lördags när hon uppträdde i Buenos Aires var vi såklart där, claaaaro!






Och ja, vad ska man säga om Shakira? Hon är ju så himla bra, tyckte verkligen hon var det live också! Dansar ju stört grymt också, så det gör ju showen ännu bättre! Men publiken var dock lite tråkig, inte så mycket drag man skulle kunna tänka sig till hennes bästa låtar och så.. Fast det var ju iofs en del barnfamiljer och så också, så det var väl delvis därför.. Men ja, hon sjöng alla låtar förutom "Underneath your clothes" på spanska, så det var bra :) Loca, ciega sorda muda, hips don't lie, las de la intuicion, loba, suerte, gordita, you name it! och såklart avslutade hon med WAKA WAKA!






Man fick skriva som små hälsningar på den här lilla väggen eller vad det är, så visst ska hon väl få nåt på svenska också Shakira? kanske inte så svårt att lista ut vad det betyder ändå, även om man inte kan svenska.. haha.


'







Con mis chicos preferidos :)















Waka waka som hon som sagt avslutade med!




Just ja, plus att Ziggy Marley m.m. var där som förband till Shakira också, och det visste jag inte innan jag kom dit, så det var ju ett stort plus i kanten! Ziggy tog några av farsans låtar (BOB!) så det var asbra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0